http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Uten antibiotika er immunsystemet alt vi har

Kom over en interessant artikkel på VG.no i dag. Leger og forskere frykter at medisin og helsestell skal bli satt 70 år tilbake på grunn av antibiotikaresistente bakterier. Bakterielle gen som kan motstå antibiotika gjør at man på sikt kanskje ikke vil ha så god beskyttelse mot bakterier som vår generasjon er blitt vant til.

Det er blant annet det antibiotika resistente genet NDM-1 som skaper frykt i Norge etter at to personer har blitt rammet av det. NDM-1 står for New Delhi matallobeta-l og begge personene som fikk det hadde ligget på sykehus i India. Etter å ha sett bruken av antibiotika og spesielt den utstrakte selvmedisineringen som foregår der er ikke dette overraskende.

I India er det vanlig at man hopper over legen og går rett på apoteket for å få antibiotika. Dette tar man ofte ved den minste antydning til forkjølelse eller influensa fordi man er livredd for alvorlige infeksjoner som dessverre forekommer ofte. Mange forstår ikke at man må ta antibiotikaen også etter at symptomene har forsvunnet, og slutter for tidlig med medisinen. På denne måten skapes en mengde antibiotikaresistente bakterier.

Naturlig styrking av immunsystemet

Det er interessant at India er et av de landene i verden der feilbruk av antibiotika er mest utbredt. Ayurveda som er Indias tradisjonelle helsesystem har mye kunnskap om hvordan man på en naturlig måte kan styrke immunforsvaret. Dessverre har aldri Ayurveda 100% gjenvunnet tilliten i befolkningen etter at engelskmennene forbød det på midten av 1800 tallet.

I Ayurveda legger man vekt på kroppens egen evne til å nedkjempe farlige bakterier og virus. Ved å rense ut urenheter og slaggstoffer som i Ayurveda kalles ama, og sørge for at fordøyelsen fungerer optimalt, vil man i større grad være i stand til å forhindre bakterier i å skape infeksjoner. På sikt er kanskje dette den eneste løsningen på problemet med antibiotika resistente bakterier. Her kan du lese mer om Ayurveda og detox.

, , , , ,

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar

Denne nettsiden bruker cookies for å vise annonser basert
på en brukers tidligere besøk på våre nettsider. Les mer her.